Over ons

Even voorstellen

Rosehill Creations is in 2017 opgezet en sinds Januari 2018 zijn we gevestigd aan de Breedstraat 9 in Zuidland. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een gezellig team van 5 meiden die elke werkdag weer met veel plezier voor u klaar staan.

Illian van Hilten

Vol enthousiasme ben ik in 2017 Rosehill Creations begonnen. Mijn dochters Serayah en Rosaly en mijn man Hans zijn mijn trots en steun, zonder hun medewerking zou Rosehill Creations niet mogelijk zijn. Met mijn ervaring die ik heb in het kappersvak kunt u verzekerd zijn van een goed en vakkundig kapsel. Naast mijn jarenlange kapperservaring is een luisterend oor ook een van mijn kwaliteiten. Ik maak het de mensen graag naar hun zin. Het kappersvak geeft me nog altijd positieve energie want het is zo leuk om met mensen te mogen werken zowel klanten als mijn collega's. En gelukkig heb ik dat dus allemaal...

Saskia Mulder

Misschien voor sommigen een bekend gezicht uit Zuidland. Ik woon hier alweer sinds 2005 met veel plezier samen met mijn man Leon en 2 jongens Mats en Lev. Sinds Juli 2018 ben ik werkzaam bij Rosehill Creations. Elke werkdag begin ik weer met plezier en vind het nog steeds erg leuk en dankbaar werk om mensen mooier te mogen maken dan ze al zijn! Ik maak samen met u, en mijn ervaring, graag een kapsel of kleuring naar wens dat niet alleen in de salon leuk zit maar met het juiste advies ook thuis goed te onderhouden is. Ik zie u snel in de salon!

Esmee Nobel

Ik ben Esmee, ik kom uit Zuidland geboren en getogen! Ik woon samen met mijn vriend en onze hond Rocky. Ik heb mijn allround opleiding afgerond en werk als Hairstylist bij Rosehill. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Mijn passie is verven en daar wil ik mij ook in specialiseren! Ik houd ervan om lekker te kletsen en het u naar de zin te maken. Hopelijk zie ik u snel!

Jadzia Zwaan

Ik ben weer terug van weggeweest! 1 dag in de week werk ik in de kapsalon met veel plezier! De andere dagen werk ik momenteel bij de GGD. Ik woon samen met mijn vriend in Spijkenisse maar het liefst zou ik ook weer terug gaan naar zuidland. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring en mensenkennis opgedaan. Ik ben enorm creatief en daaroor hou ik ervan om mooie kleuren te maken en waardaar u kapsel nog beter tot zijn recht komt

Ooh.. nog 1 dingetje. Misschien leuk om te weten. De naam Rosehill is ontstaan door de beginletters van mijn gezin samen te voegen:

Rosaly, Serayah, Hans, Illian