Over ons

Even voorstellen

Rosehill Creations is in 2017 opgezet en sinds Januari 2018 zijn we gevestigd aan de Breedstraat 9 in Zuidland. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een gezellig team van 3 meiden die elke werkdag weer met veel plezier voor u klaar staan.

Illian van Hilten

Vol enthousiasme ben ik in 2017 Rosehill Creations begonnen. Mijn dochters Serayah en Rosaly en mijn man Hans zijn mijn trots en steun, zonder hun medewerking zou Rosehill Creations niet mogelijk zijn. Met mijn ervaring die ik heb in het kappersvak kunt u verzekerd zijn van een goed en vakkundig kapsel. Naast mijn jarenlange kapperservaring is een luisterend oor ook een van mijn kwaliteiten. Ik maak het de mensen graag naar hun zin. Het kappersvak geeft me nog altijd positieve energie want het is zo leuk om met mensen te mogen werken zowel klanten als mijn collega's. En gelukkig heb ik dat dus allemaal...

Saskia Mulder

Misschien voor sommigen een bekend gezicht uit Zuidland. Ik woon hier alweer sinds 2005 met veel plezier samen met mijn man Leon en 2 jongens Mats en Lev. Sinds Juli 2018 ben ik werkzaam bij Rosehill Creations. Elke werkdag begin ik weer met plezier en vind het nog steeds erg leuk en dankbaar werk om mensen mooier te mogen maken dan ze al zijn! Ik maak samen met u, en mijn ervaring, graag een kapsel of kleuring naar wens dat niet alleen in de salon leuk zit maar met het juiste advies ook thuis goed te onderhouden is. Ik zie u snel in de salon!

Annekay Snoeij

Ik kom uit Hellevoetsluis en woon daar samen met mijn vriend en onze lieve hond Bella. Ik ben hier in 2019 begonnen als 3e jaars leerling. Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn opleiding Allround Hairstyliste en ben vanaf 2020 Fulltime te vinden in de salon. Ik zie u snel!

Esmee Nobel

Ik ben Esmee, kom uit Zuidland en woon daar samen met mijn vriend. Ik heb bijna mijn niveau 2 opleiding afgerond en begin in september aan mijn 3e jaar aan niveau 3. Vanaf juli kunnen jullie mij ontmoeten in de salon. Ik heb er erg veel zin in! Hopelijk zie ik u snel!

Ooh.. nog 1 dingetje. Misschien leuk om te weten. De naam Rosehill is ontstaan door de beginletters van mijn gezin samen te voegen:

Rosaly, Serayah, Hans, Illian