Over ons

Even voorstellen

Rosehill Creations is in 2017 opgezet en sinds Januari 2018 zijn we gevestigd aan de Breedstraat 9 in Zuidland. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een gezellig team van 6 meiden die elke werkdag weer met veel plezier voor u klaar staan.

Illian van Hilten

Vol enthousiasme ben ik in 2017 Rosehill Creations begonnen. Mijn dochters Serayah en Rosaly en mijn man Hans zijn mijn trots en steun, zonder hun medewerking zou Rosehill Creations niet mogelijk zijn. Met mijn ervaring die ik heb in het kappersvak kunt u verzekerd zijn van een goed en vakkundig kapsel. Naast mijn jarenlange kapperservaring is een luisterend oor ook een van mijn kwaliteiten. Ik maak het de mensen graag naar hun zin. Het kappersvak geeft me nog altijd positieve energie want het is zo leuk om met mensen te mogen werken zowel klanten als mijn collega's. En gelukkig heb ik dat dus allemaal...

Saskia Mulder

Misschien voor sommigen een bekend gezicht uit Zuidland. Ik woon hier alweer sinds 2005 met veel plezier samen met mijn man Leon en 2 jongens Mats en Lev. Sinds Juli 2018 ben ik werkzaam bij Rosehill Creations. Elke werkdag begin ik weer met plezier en vind het nog steeds erg leuk en dankbaar werk om mensen mooier te mogen maken dan ze al zijn! Ik maak samen met u, en mijn ervaring, graag een kapsel of kleuring naar wens dat niet alleen in de salon leuk zit maar met het juiste advies ook thuis goed te onderhouden is. Ik zie u snel in de salon!

Esmee Nobel

Ik ben Esmee, ik kom uit Zuidland geboren en getogen! Ik woon samen met mijn vriend en onze hond Rocky. Ik heb mijn allround opleiding afgerond en werk als Hairstylist bij Rosehill. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Mijn passie is verven en daar wil ik mij ook in specialiseren! Ik houd ervan om lekker te kletsen en het u naar de zin te maken. Hopelijk zie ik u snel!

Kimberley Mollen

Ik ben Kimberley, geboren Rotterdamse maar opgegroeid en woonachtig in Spijkenisse. Na 11 jaar te hebben gewerkt in Hellevoetsluis was het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Rosehill Creations. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk want ik houd van mijn vak! Met mijn lange ervaring is niks mij te gek, van knippen tot verven/highlights tot een mooie styling. terwijl wij gezellig kunnen kletsen over vrouwendingen of over voetbal. Want ik ben een echte voetbalgek! tot snel in de salon!

Pascalle Schoordijk

Ik ben Pascalle, ik woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Hellevoetsluis.
Inmiddels ben ik al ruim 12 jaar werkzaam in het kappersvak en ben ik nog steeds heel enthousiast in het mooi maken van het kapsel van mensen.
Het leukste in het vak vind ik verven en highlights zetten maar in alle andere behandelingen heb ik net zoveel plezier!
Ik luister altijd goed naar uw wensen en ik hoop u dan ook met een glimlach weg te laten gaan.
hopelijk zie ik u snel in de salon!

Zita van Os

Ik ben Zita, geboren en getogen in Zuidland.

Inmiddels woon ik alweer 18 jaar in Hellevoetsluis,
samen met mijn pa
rtner en mijn 2 dochters.
Ik zit alweer zo'n 28 jaar in het kappersvak en nog steeds met heel veel plezier.
Na 15 jaar gewerkt te hebben in Hellevoetsluis is het tijd voor een nieuwe stap.
Ik hoop jullie snel te zien bij mij in de stoel

Ooh.. nog 1 dingetje. Misschien leuk om te weten. De naam Rosehill is ontstaan door de beginletters van mijn gezin samen te voegen:

Rosaly, Serayah, Hans, Illian